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작년에 결혼한 새댁이라 요리가 서툴어요~일단 어마무시한 두께와 다양한 요리덕에 의욕뿜뿜입니다~한동안 요리 공부하면서 보낼 수 있을것 같아요~ 다만 얼마전에 한국어판 버젼이 나와서 영어버젼이랑 고민하다 가격차이 때문에 영어버젼 구매했습니다..가격차이가 두배까지는 아니지만 한국어버젼이 많이 비싸게 나왔더라구요~~ 내년 이맘때쯤 이탈리아 요리라면 잘할수 있겠죠~! 열심히 정독할 예정입니다~

당신의 주방을 이탈리아로 바꿔 줄 단 한 권의 책전 세계를 휩쓴 요리 분야의 밀리언셀러, 실버 스푼 !지중해에 길쭉하게 튀어나온 반도라는 지형학적, 기후학적 특징을 살려 다양한 요리와 무궁무진한 요리법을 발전시켜, 르네상스 이후 프랑스, 오스트리아, 스페인 등 유럽 요리 전반에 심대한 영향을 끼쳤고, 20세기 이후 스파게티(파스타)와 피자를 앞세워 전 세계 식당가 곳곳에 침투한 이탈리아 요리는 현재 세계화에 가장 성공한 요리 중 하나로 세계인의 사랑을 받고 있다. 우리 사회의 이탈리아 요리에 대한 관심 역시 소득 수준의 향상과 함께 높아지고 있다. 실버 스푼: 이탈리아 요리의 바이블(THE SILVER SPOON) 은 고든 램지, 제이미 올리버의 스승인 제나로 콘탈로, 뉴욕 이탈리아 요리계의 대부 마리오 바탈리, 런던 미쉐린 스타 레스토랑 오너 셰프인 조르조 로카텔리, 도쿄 피아토 스즈키의 스즈키 야헤이 등 세계적인 이탈리아 요리 셰프들이 이탈리아 요리 애호가들을 위한 단 한 권의 책 이자 영감의 원천 이요, 내 주방의 성경 으로 극찬했던 책으로, 이탈리아 요리의 정수(精髓)라 할 530가지 재료로 만들어지는 2,000가지 레시피를 체계적으로, 알기 쉽게, 그리고 400여 컷의 화려한 도판으로 소개하는 마법 같은 이탈리아 요리의 집대성이라 할 수 있다. The Silver Spoon, the most influential and successful Italian cookbook of the last 50 years, is now available in a brand new revised edition. Originally published in 1950, it became an instant classic, selling over one million copies in eight editions. Considered essential in every household, it continues to be one Italy s the most popular wedding presents. The Silver Spoon was first conceived and published by Domus, Italy s famed design and architectural magazine. A select group of cooking experts were commissioned to collect hundreds of traditional Italian recipes and make them available for the first time to a wider modern audience. In the process, they updated ingredients, quantities and methods to suit contemporary tastes and customs, at the same time preserving the memory of ancient recipes for future generations. They furthermore included modern recipes from some of the most famous Italian chefs, resulting in a style of cooking that appeals to the gourmet chef and the amateur enthusiast alike. A comprehensive and lively book, its uniquely stylish and user-friendly format makes it accessible and a pleasure to read. The new edition features new introductory material covering such topics as how to compose a traditional Italian meal, typical food traditions of the different regions, and how to set an Italian table. Its over 2000 recipes are illustrated with newly commissioned photographs and contains a new section of menus by celebrated chefs cooking traditional Italian food.

Eating Is A Serious Matter
Cooking Terms
Tools and Equipment

Sauces, Marinades and Flavoured Butters
Antipasti, Appetizers and Pizzas
First Courses
Eggs and Frittata
Vegetables
Fish, Crustaceans and Shellfish
Meat and Offal

Poultry
Game
Cheese
Desserts and Baking
Menus for Festive Occasions
Menus by Celebrated Chefs

List of Recipes
Index